Haal & Breng service

Wanneer u de was bij ons heeft aangemeld, ontvangt u via post de kleur labels met Code, bevestegingsmatriaal en een invullijst / checklist. 

Deze labels zijn te bevestigen aan uw wasgoed. Wanneer het wasgoed gelabeld is en de lijst ingevuld, hoeft u alleen maar een email of appje te sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een datum en tijd waarop uw wasgoed wordt opgehaald. 

 

Wij halen en brengen vanaf 4 dekens gratis, binnen een straal van 50 km rondom Stroe. 

 

Vanaf 50 km om Stroe, rekenen wij € 0,19 de kilometer. 

( Vraag naar de voorwaarden, mogelijk kunnen wij u bij een route plannen, dan vervalt de kilometer vergoeding. ) 

Valt u buiten deze straal, maar heeft u minimaal 10 dekens te wassen, stuur ons dan een mailtje.

Komt u niet aan deze aantallen, maar wilt u het wel graag laten ophalen, wordt er € 0,19 de kilometer berekend die boven de straal van 50 km.  

Niet thuis? Omschrijf dan duidelijk waar wij uw wasgoed kunnen vinden, of mogen achterlaten.

Mochten de dekens niet op de afgesproken plaats klaar liggen, of u niet aanwezig zijn, wordt er €7,- excl btw in rekening gebracht voor de brandstof en proberen wij later een nieuwe afspraak in te plannen. 

Wilt u 1 deken op laten halen, dan kan dit ook. Echter komt er dan €5,- excl btw voorrijkosten bij, deze wordt apart gefactureerd. 

 

Wanneer uw wasgoed klaar is, sturen wij u een mailtje of een Whaptsapp. Wij maken dan een afspraak om uw wasgoed weer schoon thuis af te leveren. 

 

Wij streven naar snelle service, wat inhoudt dat u het wasgoed uiterlijk binnen twee weken weer klaar voor gebruik in huis heeft.